Massages

Duurtijd: 45 min

Duurtijd: 30 min

Scrubmassage, douche

Heerlijke combinatie van een massage met warme gommage olie.
Geniet achteraf van een zalige douche

Duurtijd: 60 min

ZenSa is niet zomaar een massage… Ze neemt je gedurende een mooi uur mee doorheen een reis van geuren, kleurervaring en manuele sensaties.
Je lichaam wordt van kop tot teen in een laagje gehuld van zuivere biologische olie, gekozen op jouw gevoel. Met behulp van hoogwaardige etherische oliën en zachte technieken worden dieper gelegen spanningen losgelaten.

De Zensa-massagetechnieken herstellen het evenwicht van emoties en lichaamsfuncties. De oneindige beweging van de lemniscaat brengt je innerlijke communicatie weer in evenwicht, je voelt je weer één met jezelf en als het ware herboren.

DEZE MASSAGE IS OOK MOGELIJK IN DUO

Duurtijd: 75 min

Een oorkaars behandeling is een oud Sjamanistisch ritueel van de Hopi-Indianen. De oorkaarsen werden traditioneel gebruikt voor zuivering en harmonisatie van de verschillende energetische velden van de mens.

Hopi oorkaarsen zijn van 100% natuurlijke grondstoffen vervaardigd.
Oorkaarsen kunnen helpen bij neus-, keel- en ooraandoeningen, hoofdpijn, migraine en geven relaxatie bij hyperactiviteit en stress.

Oorkaarsmassage zoals hierboven uitgelegd.
Droom daarna heerlijk weg tijdens een gelaatsmassage waarbij het gelaat, decolleté, schouders, net en hoofdhuid gemasseerd worden.

Deze massage neemt alle spanningen en vermoeidheid weg, waarbij enkel het welbehagen gevoel van relaxatie overblijft.

De voetzone massage is een behandeling die de zones die in verbinding staan met een orgaan of lichaamsdeel verlicht van spanningen en stress.

Het laat het lichaam van hoofd tot teen volledig ontspannen. Het doel van deze massage is een volledige relaxatie van het lichaam bekomen, want onze voeten dragen ons lichaam, maar worden voor een groot stuk vergeten.

30 intense minuten. Een ideale massage waarbij bovenop de kledij gemasseerd wordt. Studies hebben reeds aangetoond dat deze massage burn-out, ziekte en depressie tegengaat.

Na deze massage bruis je van energie en kunt u zich veel beter concentreren op de werkzaamheden.
Een echte aanrader!

Ook mogelijk in duo