Quantum

Emoties… ze overvallen je, veranderen je, kunnen je helen maar ook ziek maken wanneer er een disbalans is. Emoties versterken of verzwakken het immuunsysteem en dat is één van de belangrijkste factoren voor een goede gezondheid. Phyto5 werkt volgens de vijf elementenleer uit de Chinese Gezondheidsleer. Elk element is gekoppeld aan een emotie waarmee we werken tijdens de ‘Beauty Of Emotion’ behandelingen.

Maximaal resultaat

Bij een quantum behandeling wordt geblokkeerde energie losgemaakt en worden positieve emoties naar de oppervlakte gebracht. Het geeft je een maximaal resultaat op vlak van je Expressie, Emotie en Energie!

5 positieve emoties

Elk element is gekoppeld aan een emotie:

  • Hout: zelfvertrouwen
  • Vuur: vreugde
  • Metaal: alles is goed
  • Water: zen
  • Aarde: creativiteit

Emotionele balans

Je beter en sterker voelen, als herboren van binnenuit en uiterlijk stralend, door de intense ervaring van ontspanning en welbevinden. Deze behandeling geeft een fijne ervaring voor lichaam & geest. Deze holistische verzorging biedt maximaal resultaat in je emotionele balans.

” Waar energie en emotie elkaar treffen ontstaat natuurlijke schoonheid en de pure beleving van je goed voelen!”

De quantum  gelaatsverzorging zal voor evenwicht zorgen in de emotie die bij jou past op dit moment… Je zal je sterker en blijvens beter voelen. Emotioneel evenwicht van binnen straalt uit naar je gelaat van buiten!

Emotie diagnose, ontspanning met lichttherapie, massage van nek, schouders & hoofdhuid, reiniging en dieptereiniging, gelaatsmassage, drainage, gelaatsmassage, masker a.d.h.v. het gekozen element, afsluitende dagcrème(s). Incl. Phyt’ether serum voor thuisgebruik! (twv €50)

Inclusief biostimulatie (elk orgaan heeft een specifiek trillingsritme. Door biostimulatie brengen we op de reflexzone, acupunctuurpunt of meridiaan de juiste trillingsfrequentie in evenwicht. Dit geeft bevordert ook de natuurlijke lifting.)

Duurtijd: +/- 80min

Schoonheidssalon

GRATIS
BEKIJK