lakshmi-mandarine-italie-trad-etherische-olie

Mandarijn etherische olie

20.50

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totale bestelling:
Categorie:
Share this:

Beschrijving

Mandarine (Italie, Trad.) – Etherische Olie. Ook: Mandarijn. Een heerlijke, vrolijke geur die meteen een goed humeur geeft. Fijn om in de diffuser te gebruiken, voor een energieke sfeer. Kinderen zijn vaak dol op deze olie, het helpt om te ontspannen. Kan ondersteuning bieden bij depressie. Wanneer gebruikt bij massages, ondersteunt het de lymfe-circulatie. Effectief bij cellulite.

Dosha invloed: V+ P- K-

Inhoud: druppelflacon 10ml

Gebruik: Essentiele olie dient druppelgewijs gebruikt te worden. Het bevat alle geconcentreerde kracht uit de natuur en specifieke eigenschappen van de plant waaruit het gewonnen is.

Nooit onverdund op de huid aanbrengen of innemen, altijd mengen met een (plantaardige, koudgeperste) basisolie, basiscreme, neutrale klei, neutrale badolie of neutrale douche/badschuim/shampoo. Let er bij het mengen op, dat je rechtstreeks contact met je huid vermijdt (dus niet eerst etherische olie in je handpalm druppelen, en dan pas basisolie erbij, maar andersom).

Alleen aanbrengen op een intacte huid (dus niet op wondjes e.d.). Vermijd contact met ogen en slijmvliezen en spoel je handen af na gebruik.